Mols Bjerge – Den store vandretur

Knebel

7 timer / 20 km.

Poskær stenhus / Tinghulen / Trehøje / Tremosegård / Den italienske sti / Rewilding / Agri Bavnehøj / Istidslandskaber / Naturfortælling / Historiefortælling / Fantastiske udsigter / Frokostsandwich / Maks 20 deltagere / Erfaren guide.

Turen bliver gennemført af certificeret guide, der har mange års erfaring med Mols bjerges unikke natur og historie.   Vi sætter fokus på natur- og historieoplevelser i det fantastiske landskab.

Ruten starter ved Danmarks største runddysse – Poskær Stenhus og går på større og mindre stisystemer gennem skov, de dybeste dale, overdrev og til de højtbeliggende bronzealderhøje Trehøje, hvor der er en fantastisk udsigt over istidslandskabet, kalø-vig, Knebel vig, Begtrup vig, Ebeltoft vig, Samsø og i godt vejr til Sjællands Odde.

Vi går af stierne videre til den gamle landsby Toggerbo og forbi det nedlagte landbrug Tremosegaard gennem Provstgård plantage til Øvre Strandkær, hvor vi ser på Mols laboratoriets rewildingprojekter med Exmoor ponyerne og Galloway kvæget.  Turen går herefter videre af den smukke "Italienske" sti og kirkestien til Mols Bjerges højeste punkt, den 137 meter høje Agri Bavnehøj.  Herfra går turen via Bisgyde høj og dålerne tilbage til Poskær stenhus.

Bemærk, at det kræver en rimelig kondition at gå 20 km af stier og i terræn.
Vandreturen bliver gennemført i et tempo, hvor alle kan være med, da det er væsentligt at være sammen om en god aktiv oplevelse.  På den flotte tur er der tid til refleksion.

Der serveres en lækker sandwich og en flaske kildevand til frokost.

Du kan følge Aros Adventure på:   www.facebook.com/arosadventure/  og på ArosAdventure.dk

HUSK

Klæd dig på til en aktiv tur. Gerne efter tre-lags princippet: Fugttransporterende, varmende og vandtæt, så du kan tage tøj af og på efter behov.

Godt fodtøj
Medbring ekstra drikkevarer og energi.

Prisen er inkl. Guide og sandwich:

Kontakt os ved større grupper på info@arosadventure.dk for specialarragement.

Se flere ture på www.ArosAdventure.dk

Kontakt info


Arrangør: Aros Adventure
Mødested: Poskær Stenhus, Poskærvej 10,
8420 Knebel

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
Mols Bjerge – Den store vandretur