KRAFTcross i Mols Bjerge

Knebel

Generelt

Et tilbud til ”rigtige unge” – tag Jeres voksne med.

Syddjurs Ungdomsskole der også er aktiv i Nationalpark Mols Bjerge tilbyder i samarbejde med ”Aktiv i naturen” fysiske aktiviteter i naturen. Vi søger vores aktive deltagere blandt områdets ”unge mennesker”, fast boende og/eller gæster i området. Tag gerne søskende, forældre og andre voksne med på oplevelser i Nationalparken. KRAFTcross er lig med ”bjerge” – skov – strand til fods, på mountainbike eller i gummibåd. Opnå tryghed i naturen via Adventure øvelser- ”overleve” – opleve – ”lege” i naturen. Vi lærer, at orientere os i naturen og at gennemføre orienteringsløb til fods og på mountainbikes. På forhindringsbanen tumler vi med bueskydning, hammer og dæk, vi trækker tunge slæder og udfordrer de stejle skrænter.

Praktiske oplysninger: Beklædning:  Kraftigt, sportspræget, praktisk tøj og fodtøj, der kan tåle at blive brugt til lidt af hvert. Medbring selv forplejning incl. en flaske vand.

Se også en række andre aktivitetstilbud i naturen under 24/7 konceptet som du finder på www.aktiv-djursland.dk under aktivitetskalender.

Mødested


Arrangør: Aktiv i naturen v. Ole Frederiksen
Mødested: P-pladsen ved Agri Bavnehøj, Agri Bavnehøjvej 5A, Agri
8420 Knebel

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
KRAFTcross i Mols Bjerge