DEN HISTORISKE KALØ SLOTSRUIN OG KALØSKOVENE // VANDRETUR

Rønde

Generelt

Spændende og smuk vandretur på Kalø og i kaløskovene! 

Turen bliver gennemført af certificerede guide, der har et indgående kendskab til Borgen Kalø og til Kaløskovenes natur og historie.   Denne tur er den helt rigtige, hvis du vil høre historien om Kalø, godset, skovene og Kalø-vig.  Der er fokus på natur- og historieoplevelser i det fantastiske landskab.

Turen bringer deltagerne rundt i et af Danmarks allersmukkeste områder i det ældgamle kulturlandskab, hvor menneskene i årtusinder har sat sit præg på landskabet. 

Ruten starter ved Parkeringspladsen ved Kalø – Herfra går turen ud på Kalø, hvor vi ser på borgen, hører om baggrunden og om borgens betydning.  Der er en fantastisk udsigt fra Borgbanken, hvorfra vi nyder udsigten over Kalø-vig og Mols. 

Vi går igennem Ringelmose skov, forbi flere markante fortidsminder, op til Kalø hovedgård med Karlsladen og Jagtslottet, hvor Nationalpark Mols Bjerge har adminstration.  Turen går videre forbi den hellige kilde ”Tobias Kilde” og Bregnet kirke over i Hestehave Skov.  Her ser vi ”Store Stenhøj”, Thyrahytten og en fantastisk flot kystskrænt med træer helt ned på stranden.

Vandreturen bliver gennemført i et tempo, hvor alle kan være med, da det er væsentligt at være sammen om en god aktiv oplevelse.  På den flotte tur er der tid til refleksion.

Der serveres en lækker sandwich og en flaske kildevand til frokost.

Du kan følge Aros Adventure på: www.facebook.com/arosadventure/  og på ArosAdventure.dk

Klæd dig på til en aktiv tur. Gerne efter tre-lags princippet: Fugttransporterende, varmende og vandtæt, så du kan tage tøj af og på efter behov.

Godt fodtøj
Medbring ekstra drikkevarer og energi.

Mødested


Arrangør: Aros Adventure
Mødested: P-pladsen ved Kalø Slotsruin, Molsvej 31
8410 Rønde

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Destination Djursland
DEN HISTORISKE KALØ SLOTSRUIN OG KALØSKOVENE // VANDRETUR